PDN Image

Promethean Developer Network

Discussion TopRight image

Get in on the discussion

Go Back   Promethean Planet Forums > Forum Suomi > Forum Suomi
FAQ Members List Search Today's Posts Mark Forums Read

Forum Suomi Tervetuloa Prometheanplanetin suomenkieliseen forumiin! Osallistu pedagogiseen keskusteluun ja ideoiden jakamiseen muiden opettajien kanssa. Jaa kokemuksesi ActivClassroom -ratkaisun kanssa toteuttamistasi opetustuokioista ja kysy vinkkejä muilta käyttäjiltä. Kerro omista ja luokkasi oivalluksista kuinka käytätte ohjelmistoa oppimisen tukena, havainnollistamisen apuna tai yhteisellä tutkimusretkellä oppimisen maailmaan. Tule mukaan, jaetaan yhdessä!

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-07-2011
salla vainio salla vainio is offline
ACTIV professional
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 201
Default Promethean ja Channel One Network muuntavat opetuslähetykset interaktiivisiksi!

Opetuslähetykset interaktiivisiksi Amerikassa!
Promethean ja johtava nuorille tarkoitettu televisiokanava Channel One Network aloittavat tiiviin yhteistyön. Tämä yhteistyö tuo yhteen osapuolten parhaat palat. Yhteistyössä muodostetaan uusia laadukkaita uutislähetyksiä opiskelijoille ja ammatillista kehittymistä tukevia aktiviteetteja opettajille – ja kaikki tämä interaktiivisen teknologian avulla!

Yhteistyössä Prometheanin kanssa tuotettu Channel One News InterActiv parantaa perinteisiä Channel Onen päivittäisiä uutisohjelmia. Uutisohjelmat lähetetään Prometheanin Activboardien välityksellä oppilaan vastausjärjestelmääkin hyödyntäen. Näin luodaan innostava, voimakas ja interaktiivinen oppimiskokemus opiskelijoille.

”Channel One on yli kahdenkymmenen vuoden ajan inspiroinut ja valistanut nuoria ihmisiä ajankohtaisilla ja tärkeillä aiheilla, jotka herättävät keskustelua luokkahuoneessa. Promethean-yhteistyömme avulla voimme mullistaa tämän kokemuksen. Käyttämällä alustaa, joka muuttaa luokkahuonekokemuksen täysin, viemme dialogimme opiskelijoiden ja opettajien kanssa aivan uudelle tasolle.” sanoo Kent Haehl, Channel One Networkin toimitusjohtaja.
Channel One News InterActiv muuntaa Channel Onen palkintojakin voittaneet uutislähetykset dynaamisiksi ja interaktiivisiksi sisällöiksi, jotka toimivat luokkahuoneessa saumattomasti Prometheanin Activboardeilla. Uusi alusta tarjoaa normaalien uutislähetysten lisäksi mahdollisuuden arviontiaktiviteetteihin, pistokokeisiin ja yhdessä tehtäviin harjoituksiin, jotka kaikki liittyvät ajankohtaisiin aiheisiin ja ovat täysin integroituja Prometheanin oppilaan vastausjärjestelmiin. Täydentävät digitaaliset sisällöt antavat opettajalle mahdollisuuden sisällyttää oppitunteihin taitoja, joita jokaisen 2000-luvun opiskelijan pitäisi hallita: vuorovaikutusta, ongelmanratkaisua ja kriittistä ajattelua.
”Loppujen lopuksi opettajat etsivät aina uusia ja tehokkaita keinoja löytää yhteys opiskelijoihin ja tehdä oppimisesta mielekästä, ajankohtaista ja hauskaa. Uutislähetysten ja interaktiivisten työkalujen yhdistäminen rakentaa yhteyden oppimisen ja maailman todellisten tapahtumien välille ja haastaa opiskelijat kasvamaan sivistyneiksi, osallistuviksi ja kyseenalaistaviksi kansalaisiksi. Yhteistyö Channel Onen kanssa on jatkoa tehtävällemme tarjota opettajille työkaluja, resursseja ja tukea heidän työssään elinikäisten oppijoiden luomiseksi.” kertoo Jean-Yves Charlier, Prometheanin toimitusjohtaja.
Uusi yhteistyö tarjoaa lisäksi ammatillista kehittymistä tukevia aktiviteetteja, jotka on suunniteltu parantamaan opettajien taitoja ja lisäämään heidän tehokkuuttaan.
Opettajat hyötyvät uudesta yhteistyöstä Amerikassa:
- Päivittäinen taitojen lisääntyminen voi olla nopeaa ja hauskaa: Opettajat voivat osallistua lyhyisiin opetustuokioihin, joilla käsitellään uutislähetyksessä esiin tulleita taitoja. Joka tuokiossa opitaan kolme uutta taitoa, ja tuokioihin pääsee pilvipalvelun kautta käsiksi milloin vain ja missä vain. Vuoden aikana opettajat ovat kuin huomaamatta oppineet 200 opetusta ja oppimista edistävää taitoa.
- Ajankohtaiset, reaaliaikaiset ja maailman tapahtumiin liittyvät resurssit – Joka päivä opettajat saavat kokoelman laadukkaita interaktiivisia opetusmateriaaleja päivän Channel One News –lähetykseen liittyvistä aiheista. Resurssit keskittyvät sisältöjen ydinalueisiin (matematiikka, englanti, historia, luonnontieteet) ja antavat opettajalle mahdollisuuden laajentaa oppimiskokemusta erittäin vähäisellä valmistelulla.

Channel One News InterActiv tarjoaa opettajille myös opettajien yhteisön Promethean Planetissa, maailman suurimmassa, pian yli miljoonan jäsenen internet-yhteisössä. Yhteisössä voi tehdä yhteistyötä muiden opettajien kanssa, jakaa vinkkejä ja kehittää ammatillista osaamistaan taitoja kerryttämällä.
Channel One News InterActiv tulee saataville lukuvuonna 2011–2012. Lisää tietoa uudesta yhteistyöstä löydät osoitteesta www.Prometheanworld.com/channelonenews.
__________________
Salla Vainio,
Teaching and Learning Consultant for Promethean

Last edited by salla vainio; 05-07-2011 at 11:35 AM. Reason: tried to bring in pictures but couldn't paste
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT +1. The time now is 03:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.